Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd
Thuis

Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Fabrieksreis

China Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd certificaten
China Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd certificaten
De materiaalhandel in Maart wordt voltooid, is de de kabeltrommel van de krukdraad geïnstalleerd, keurig geschikte draadkabel, in goede staat is het materiaal dat.

—— Zhang Zhipeng Singapore

Betrouwbare kwaliteit, economische prijs, de enthousiaste dienst, een prettige samenwerking

—— Earlina Adamson

Het bedrijf heeft een zeer rijpe technologie, is de productkwaliteit onberispelijk, de details goed van de overeenkomst, verheugt zich op de volgende samenwerking.

—— liu mingxiang

Een zeer succesvolle samenwerking, de kwaliteit van de goederen is betrouwbaar, terwijl de na-dienst geschikt is.

—— Zandige Li

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onze fabriek heeft het gieten, smeden, toestel die, bladmetaal het stempelen, het lassen, thermische behandeling, het machinaal bewerken en andere geavanceerde materiaal meer dan 2000 reeksen machinaal bewerken. De laatste jaren, hebben wij introductioned de verwerkingscentrum van Duitsland CW1000, CNC vier as, vijf-as aaneenschakelings machinaal bewerkend centrum, CNC ponsenmachine, grote CNC toestel het hobbing toestel malende machine, grote CNC vloer-type het boring en malenmachine, vacuümelektronenstraallassen, CNC lassenrobots en machine 80 en ander geavanceerd verwerkingsmateriaal.

   

  Één, Zware machine 1. CNC verticaal malencentrum, verwerkingswaaier: diameter, hoogte 6300, 3000. 2. CNC de vloer-type malenmachine, de specificatie is: hoofdschachtdiameter van 200; X 10 meters; Y 4 meters; De z-as is 2,4 meters. 3. Duitse F150-type CNC vloer-type malenmachine, de specificatie als volgt: de asdiameter van 150; X 10 meters; Y de reis is 2,6 meters; De z-as is 1,6 meters. 4. De Duitse UF6-type CNC vloer-type malenmachine, de specificatie is: as als hoofdkussen, op en neer of zo Elke richting; ; X 8 m-reis; Y de reis is 2,1 meters; De z-as is 1,3 meters. 5. Rusland produceert het boring en het malenmachine van de digitale vertoningsgrond (2 reeksen), de specificaties als volgt: de asdiameter van 175; De X-asslag 3 meters; Y de reis is 2,6 meters; De z-as is 1,6 meters. 6. Een Duitse horizontale draaibank, die waaier verwerken: 2.5 m x 3 m. 7. Het Duits het malenmachine van 3 x 3,5 m CNC.

   

  Twee, Toestelsnijmachine 1. 3,15 meters om machine, buitentanden, 3150 in 2000, maximummodulus van 24. 2 hobbing. Y31125 toestel het hobbing machine, buitenprofiel 1500, maximummodulus van 16. 3. De toestel het hobbing machine Y3150 (3), Y3180 (8) 4. Y54 toestel die machine (4), Y58 (4) 5 vormen. Duitse hoffcnc toestel malende machine, die een maximumdiameter van 3,4 meters verwerken, maximummodulus 32. 6. Duitse hoffcnc toestel malende machine, die de grootste diameter van 0,8 meters verwerken, maximummodulus van 18. 7. Binnenlandse CNC toestel malende machine (qinchuan werktuigmachineinstallatie die), de grootste diameter van 1,5 meters verwerken, maximummodulus van 24. (het vormen het malen) 8. Het toestel malende machine van Zwitserland maag, die een maximumdiameter van 4,6 meters verwerken, maximummodulus 32. 9. De machine van het toestelmalen: Y225 (2 reeksen).

   

  Drie, Nc die materiaal 1 machinaal bewerken. Het Duitse machinaal bewerkende centrum van CW1000 2 eenheden. Verwerkingswaaier: 1200 * 1000 * 1000. 2. Twee numerieke controle draaiend centrum. 3. 6 ander machinaal bewerkend centrum.

   

  Vier, Stukken van productiemateriaal (1) (2 reeksen) van de CNC de verwerkingswaaier van de vlamsnijmachine: 10m x die 3 m, de dikte van de staalplaat 200 snijden mm. 2. CNC de machine a, kan breedte 3000, 80 van de dikte van de staalplaat rollen. 3. Het Co2-gas beschermde lassenmachine (8), automatische het lassenmachine van Duitsland. 4. Grote delen die ruimte 5 zandstralen. Grote delen tussen nevelverf.

   

  Vijf, Thermische behandelingsmateriaal 1. Structuur onthardingsoven 8 m * 6 m x 4 m. (2) een oven van de lichaamsthermische behandeling (3) een puttype carburerende oven 4. De automatische ononderbroken carburerende oven is 5. Een hoge frequentie dovende machine.

   

  Zes, het Testen microscoop van het materiaal (1) de universele hulpmiddel (2) het Zwitserse ingewikkelde meetinstrument SP603 van het maagtoestel. Leica 640 laserdrijver 1 4 van Zwitserland. KMZ1500 drie gecoördineerde metende machine.

   

  Zeven, het Smeden, gietend materiaal, 1. 10 t-oven van de machtsfrequentie 2 reeksen, 8 t-oven 1 van de machtsfrequentie. hete de ontploffingskoepel van 2 2. 5 t. 3. 30 t hebben een oven 1 van de kernholding. 4. 3 t-matrijs smedend het vrije smeedstuk van 5. 2 t.

   

  Productiemateriaal:

   

  materiaalnaam Beeld Inleiding

  Thermische behandelingsmateriaal

  Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 0

  Oorsprong: China

  Kuil carburerende oven

  Gas het carbureren van staaldelen

  De machine van het brugmalen Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 1

  NC Rolling Machine met 3 Rollen

  Gerolde staalplaat, de maximumbreedte van 3000, de maximumdikte van 80

  Verticaal machinaal bewerkend centrum Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 2

  Oorsprong: Duitsland

  Model: MH600E

  Het is geschikt voor complexe delen zoals plaat, schijf, vorm en kleine shell

  Spiraalvormig konisch tandwiel NC machinin

  Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 3

  Oorsprong: Duitsland

  Model: gleason FT16000

  Grote konisch tandwielverwerking

  CNC

  CNC draaibank

  Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 4

  Oorsprong: Duitsland

  Model: CTX400E

  Auto, malende functie geïntegreerde CNC werktuigmachines

  【CMM】

  Coordinat die machine meten

  Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 5

  Oorsprong: Duitsland

  Model: KMZ1500

  Meet de grootte van high-precision

  delen, geometrische tolerantie

  (zoals vlakheid, gatenpositie, concentriciteit, enz.)

  Laserdrijver

  Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd fabriek productielijn 6

  Oorsprong: Zwitserland

  Model: Leica 640

  Voor het meten van grote werkstukken,

  de positie van de kaliberbepaling

   

   

Contactgegevens
Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Marie

Tel.: +86 13315131859

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)