Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd
Thuis

Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd

China Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd certificaten
China Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd certificaten
De materiaalhandel in Maart wordt voltooid, is de de kabeltrommel van de krukdraad geïnstalleerd, keurig geschikte draadkabel, in goede staat is het materiaal dat.

—— Zhang Zhipeng Singapore

Betrouwbare kwaliteit, economische prijs, de enthousiaste dienst, een prettige samenwerking

—— Earlina Adamson

Het bedrijf heeft een zeer rijpe technologie, is de productkwaliteit onberispelijk, de details goed van de overeenkomst, verheugt zich op de volgende samenwerking.

—— liu mingxiang

Een zeer succesvolle samenwerking, de kwaliteit van de goederen is betrouwbaar, terwijl de na-dienst geschikt is.

—— Zandige Li

Ik ben online Chatten Nu

Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Pond
Aantal werknemers : 150~200
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Shijiazhuangjun Zhong de Machines die die Co., Ltd vervaardigen, in shijiazhuangstad wordt gevestigd, hebeiprovincie, China, behandelen een gebied van meer dan 80 vierkante meters, is de geografische positie superieur, is het vervoer geschikt. Fabrieks bestaande personeelsleden meer dan 3000, meer dan 600 professionele en technische personeel, hebben wij geschoolde arbeiders, geavanceerd verwerkingsmateriaal.

 

Onze fabriek heeft het gieten, smeden, toestel die, bladmetaal het stempelen, het lassen, thermische behandeling, het machinaal bewerken en andere geavanceerde materiaal meer dan 2000 reeksen machinaal bewerken. De laatste jaren, hebben wij introductioned de verwerkingscentrum van Duitsland CW1000, CNC vier as, vijf-as aaneenschakelings machinaal bewerkend centrum, CNC ponsenmachine, grote CNC toestel het hobbing toestel malende machine, grote CNC vloer-type het boring en malenmachine, vacuümelektronenstraallassen, CNC lassenrobots en machine 80 en ander geavanceerd verwerkingsmateriaal.

 

Onze fabriek keurt geavanceerde en betrouwbare technologie goed, zich specialiseert in de productie van diverse types van krukken, pond-de groeftrommel van de draadkabel, automatische kabelregeling, de installatiekruk van de aardolieboring, aanhangwagen opgezette pompende die eenheid, vijfde wiel, Visgraattoestel, enz., producten wijd op luchtvaart, scheepsbouw, metallurgie, aardolie, steenkool, haven, windenergie, waterkracht en ander zwaar machinesgebied worden gebruikt. naast de binnenlandse markt, producten zoals die met succes naar pcific Singapore, Amerika, Groot-Brittannië en andere delen van Azië en het westen worden uitgevoerd.

 

Tijdens productie en beheer hangen wij altijd marktgericht aan, gebaseerd op de wetenschap en technologie, die zich bij de wetenschappelijke en technologische innovatie, overeenkomstig de binnenlandse en buitenlandse recentste relevante normen en specificaties, constant de absorberend nieuwe technologie beter product de baseren van onderzoek en ontwikkeling, zodat de algemene kwaliteit van producten blijft stijgen. onze fabriek hangt altijd de „integriteit, klanten eerst“ bedrijfsdoeleinden aan, met hoge reputatie, hoog - kwaliteitsproducten en de dienstsysteem, en een concurrerend prijsbeleid, om klanten aan te bieden de bevredigende dienst, verheugen wij ons op oprecht het werken met klanten van huis en in het buitenland stabiele samenwerking tussen bedrijven op lange termijn te vestigen!

 
Contactgegevens
Shijiazhuang Jun Zhong Machinery Manufacturing Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Marie

Tel.: +86 13315131859

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)